Suksesi i biznesit tuaj
kalon nga zgjedhja
e partnerëve
të besueshëm.

Na kontaktoni

Cilët janë partnerët tanë?

Shërbimet që i ofron Kouleta

Shërbimet tona zgjidhin objektivat dhe nevojat e çdo klienti në raport me mbarëvajtjen e aktivitetit.


icon

Krijimi i një firme

Filloni biznesin tuaj shpejtë dhe sigurt

icon

Mbajtja e librave
të kontabilitetit

Njihuni me pakot të cilat i ofrojmë

icon

Ndryshimet në regjistrin e komercit

Përditësimi i të dhënave është garanci për suksesin tuaj

icon

Transformimi i formës juridike

Forma juridike duhet të përshtatet me nevojat e juaja

icon

Ndihmë në falimentimin e ndërmarrjeve

Një mbyllje e planifikuar mirë dhe e kryer në mënyrë profesionale do të mbrojë më së miri interesat e të gjitha palëve

icon

Shërbimet e auditimit

Auditimi është obligim ligjor apo vullnetar. Informohu se kush është i obliguar të kryej auditimin

icon

Shërbimet tatimore për persona fizik

Ne optimizojmë deklaratën tuaj fiskale

icon

Përkrahje gjatë tërheqjes së fondit LPP

Ligji federal zviceran mbi LPP parasheh tre raste kur ju lejohet të tërhiqni fondin pensional LPP

Trego të gjitha shërbimet Shiko me shumë

Na kontaktoni, takimi i parë është pa pagesë !!

Kontakti